Bloc Jove Compromis Gandia

Share Button
logo_bloc_jove.jpg Dades de  l´AssociacióNom: Bloc Jove Compromis Gandia
Adreça: C/ Tossal, 9 baix. Gandia
Telèfon: 96 296 58 23
E-mail: lasafor@bloc.ws
Pagina web: www.blocjove.org

 

QUI SOM?

El Bloc Jove Compromis naix l`any 1.999 fruit de la confluència de diverses organitzacions juvenils i de multitud de joves que a títol individual apostàrem per aquest gran projecte que ens configura com l` organització juvenil del Bloc Nacionalista Valencià.

Som una organització jove, formada per joves i amb un treball adreçat als joves, que s`inspira en els valors de l`esquerra democràtica i nacionalista valenciana.

Som nacionalistes; entenent el nacionalisme com la ferramenta bàsica per a la modernització del nostre territori, el País Valencià. Una modernització que és necessària en tots els àmbits, i que faça avançar i progressar el nostre país.El procés de modernització de la nostra terra ha d’estar acompanyat d`un procés de cohesió social, on entenem que el valencià i la nostra cultura han de jugar un paper important, actuant com a vies cohesionadores de la població valenciana. Tot i afirmant que la cultura valenciana no és un fet immutable, sinó que és quelcom que està fonamentat en una sèrie de tradicions conservades pel poble valencià de les quals ens sentim orgullosos.

Una cultura que s’enriqueix constantment amb les aportacions d`aquells que venen de fora.

Apostem, per tant, per la construcció nacional del País Valencià, desitjant crear un nou marc on els valors de la democràcia i la solidaritat siguen clars referents en la nostra societat.

concert_festa_bloc_jove_web.jpg

 

QUÈ FEM?
El país necessita de nosaltres, la joventut compromesa amb la seua cultura, amb la transformació de la societat, amb la normalització de valencià, la defensa del medi ambient i la construcció d’un projecte de futur per als valencians i les valencianes.La política és massa important com per deixar-la en mans d’uns altres, amb discursos grisos i amb foscos interessos. Per això necessitem joves valents i valentes amb moltes ganes de canviar les coses començant per la pròpia manera d’entendre la  política.  Hi ha qui vol que hi quedem al marge, nosaltres però volem dir la nostra, i a la nostra manera.

Si vols participar , conèixer les nostres propostes, aportar les teues i, al capdavall, treballar per redreçar el nostre País, potser trobes convenient associar-te al BLOC JOVE o inscriure’t com a simpatitzant.

Tindràs l’oportunitat de participar de les nostres activitats, t’ho passaràs bé amb gent com tu i estaràs aportant el teu granet de sorra per fer país.

Un País que volem, valencià, lliure, sobirà, verd, participatiu, democràtic i igualitari. Un país de joves amb futur!