Otaku no Baru

Share Button
otaku.jpg Datos de la asociación:
Nombre:
Otaku no Baru.
Dirección: Alqueria Laborde, Carretera del Grau s/n (antiga Gandia Tv)
Pagina Web: http://otakunobaru.blogspot.com.es/
E-mail: otakunobaru@hotmail.com

 

QUI SOM?

Otaku No Baru és una associació juvenil gandiense que promou el manga, l’anime i la cultura japonesa. Aquesta associació està dirigida per joves i per a joves.

QUÈ FEM?

Al llarg de l’any, les nostres principals activitats són:

Jornades Tanabata: es celebren en Agost i duren tres dies. Ja hem organitzat tres edicions (ja anem a per la quarta!) i des la segona, les fem conjuntament amb les jornades de rol de Gandia. A les jornades, no hi ha temps per a avorrir-se, tenim activitats de tot tipus; concurs de karaoke, tornejos de Jungle o Yu-Gi-Oh!, trivials, concurs de ball, videojocs, t’ensenyem a jugar a jocs de taula, etc. A més a més, són aptes per a gent de totes les edats i completament gratuïtes.

Festa Halloween: per halloween, organitzem una festa per a tots aquells a qui els agrade disfressar-se i passar una bona estona. Oferim una “picaeta”, fiquem música i organitzem les nostres activitats estrella de la nit; el trivial de pel·lícules de terror, el concurs a la millor disfressa i les macro partides de Los hombres lobo de Castronegro.

Però això no és tot. També fem altre tipus d’activitats com vesprades de jocs de taula, pícnics al parc quan fa bon temps, la celebració del dia del llibre, etc. A més, contem amb una biblioteca manga de la que tots els nostres socis poden fer ús, així com de la ludoteca.

Si t’interessa unir-te a l’associació o vols més informació, contacta’ns a otakunobaru@hotmail.com