“Si en Falles folles, Fes-ho segur”

Share Button

WhatsApp Image 2019-03-12 at 17.11.27 (1)El Consell dels Joves de Gandia (CJG) impulsa una campanya per a evitar el contagi de malalties de transmissió sexual durant Falles “Si en Falles Folles Fes-ho Segur” i repartirà 2.000 preservatius a 30 comissions falleres. Per a això, ens hem unit a la Mancomunitat de la Safor i als Ajuntaments de Gandia i Oliva.

El president del CJG, Héctor Bofí, explica que es visitaran 23 falles de Gandia i 7 d’Oliva.

Deixarem els condons en totes les falles perquè els més joves els tinguen al seu abast. Bofí indica que l’objectiu és evitar el contagi d’infeccions.

A més es col·locarà cartelleria perquè els membres de les comissions sàpien que la campanya està en marxa. Membres del Consell visitaran els 30 casals durant els pròxims dies per a explicar la iniciativa i parlar amb els fallers.

Els edils de Joventut de Gandia i Oliva, Laura Morant i Àlex Salort, també han comparegut i han mostrat el seu suport a aquesta campanya.

Tots dos han destacat la importància d’aquestes iniciatives per a reduir el contagi de moltes malalties, entre elles el VIH. També han ressaltat que el condó és un dels mètodes més segurs per a previndre embarassos no desitjats.

#FallesFolles #JovesGandia #JovesOliva #Falles #Gandia #Oliva#ConsellGandia #Preservatius #VIH #CampanyaPrevenció

 WhatsApp Image 2019-03-12 at 17.10.48 WhatsApp Image 2019-03-12 at 17.10.55