Sorpresa e incredulitat

Share Button

El Consell dels Joves de Gandia no entendria que, per tercer any consecutiu, la partida pressupostària destinada als joves siga retallada.

Des del Consell dels Joves de Gandia, fem constar que no hem rebut cap comunicació per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Gandia al respecte de la supressió d’ajudes a associacions juvenils de Gandia per al 2014.

Davant la incertesa i preocupació d’aquestes, hem sol·licitat per segona vegada, i aquesta de forma urgent, una reunió amb Víctor Soler, regidor de joventut, el qual ens va transmetre a l’última reunió que tinguérem tranquil·litat, ja que no hi haurien més retallades en joventut, fins al punt que vam estar treballant conjuntament a finals de 2013 un esborrany d’ordenança per a les ajudes d’enguany, les quals no tindrien lògica que ara s’eliminaren.

Sense cap dubte, com no tenim cap confirmació de la noticia que ha aparegut en premsa, no podem més que mostrar la nostra sorpresa i esperem que siga una noticia errònia. En cas contrari, demanem una rectificació immediata, del que seria la major persecució cap a la joventut en la història de la democràcia a Gandia, discriminant les associacions juvenils sobre la resta d’entitats de la ciutat i en contra dels drets recollits a la Constitució Espanyola, la Llei de Joventut de la Comunitat Valenciana, i la Carta de Participació Ciutadana del propi Ajuntament de Gandia.