Tristor de l’incendi del Paratge de la Marjal

Share Button

Amb molta tristor veiem com aquesta vegada les flames caminen descontrolades per la nostra terra, afectant els termes municipals de Gandia i Xeresa.

La marjal de la Safor és una joia, i la sequera d’aquest any juntament amb el fort vent que bufa hui, fan que aquest paratge siga destruït en qüestions de minuts.

Com sempre, tot el suport als efectiu d’emergència desplegats en la zona, així com als veïns de les zones properes al foc. També volem dir, que ens hem posat en contacte amb Xavi Ródenas, regidor de gestió responsable del territori de l’Ajuntament de Gandia, a qui li hem trasmés la nostra disposició i màxima col•laboració en tot allò que calga, missatge que fem extensiu també a Tomàs Ferrandis, alcalde de Xeresa.

 

Finalment, volem avisar a totes les persones que ja s’està treballant en la seua extinció, i que degut al vent i als riscos que un incendi comporta, juntament amb la densa vegetació de la zona, cal recomanar mantenir-se lluny del foc, ja que podrieu veure-vos envoltats per les flames fàcilment.