Noves Generacions del Partit Popular

Share Button
nngg_gandia_logo.jpg Dades de l´Associació
Nom:
Noves Generacions del Partit Popular
Telf. associació: 96 296 64 26
Seu: Av. d’Alacant nº 15 – 46701 Gandia
Horari: Dilluns a Dijous: 17 a 20h.
Divendres: 10:00 a 13:00 h.
Pàgina web: www.novesgandia.es

 

 

QUI SOM?
Noves Generacions del Partit Popular de Gandia és una entitat juvenil membre del Consell dels Joves de Gandia. Està configurada estatutàriament com la secció juvenil del Partit Popular de Gandia.nngg_oratoria.jpg

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia es considera una organització de centre-reformista amb vocació europeista, inspirada en els valors liberals i de tradició humanista.Té als joves gandians com a eix principal de la seua acció política.

Som considerants com l’organització líder tant en nombre de membres, com en activitats realitzades. Podem dir que el col•lectiu pivota entre dos pilars fonamentals, l’acció política i la formació.Com a acció política destaca l’activitat als òrgans de representació tant a nivell intern, com al les entitats públiques locals; la realització de campanyes de difusió de idees i propostes com el nostre fullet de barri “Activa-T Barri a Barri”, o l’organització de mítings per a la promoció i independència de la joventut gandiana.

nngg_taller_lengua_de_signos.jpg
Per altra banda a l’aspecte formatiu trobem tallers gratuïts i oberts a tota la ciutadania jove de Gandia que es celebren cada any. Podem destacar: Taller de Llengua de Signes, Taller de Creació Empresarial, Taller d’Oratòria i Taller de Protocol. També destaquen nombroses conferències com ara “Direcció esportiva” i “Funcionament de les Corts Espanyoles”.
Si creus que ens pots a ajudar a canviar Gandia, mitjançant un digne servici a la societat, per tal d’oferir una visió renovada de la ciutat on els joves tenim molt a dir. Anima’t, informa’t, participa i uneix-te als populars de la localitat.

PODEM GUANYAR GANDIA PER AL FUTUR

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia