USO CV Juventud

Share Button

 

 juventud_usocv.jpg Dades de l´AssociacióNom: USO CV
Direcció: C/Barcelona 19
Telèfon: 96 287 94 03
Web: www.usocv.org

 

QUI SOM?
Som el departament de Joventut del Sindicat USOCV que és una organització sindical lliure i independent, creada i dirigida pels propis treballadors, que lluita per fer realitat les reivindicacions dels treballadors. 

USOCV , des de la seua posició de ser el major sindicat independent de la nostra Comunitat, defén els interessos de les persones, tant treballadors com desocupats i autònoms, i busca transformar l’economia per a construir una societat més justa i solidària.

  • LA INDEPENDÈNCIA
  • EL PLURALISME
  • L’AUTONOMIA
  • L’AUTOFINANÇAMENT

 

QUE FEM?

Des del departament de Joventut USOCV organitzem cursos de formació professional per a treballadors desocupats, així com també prestem assessorament quant a temes jurídics laborals i d’estrangeria.

Estem presentes en diversos fòrums de decisió com ara el Consell dels joves de Gandia i el FORUM XXI, amb l’objectiu de defendre els interessos dels nostres afiliats.

Realitzem una activitat sindical activa, en defensa dels Drets dels treballadors sent la tercera força sindical d’Espanya tant en nombre d’afiliats com de delegats sindicals.