RESERVA D’ESPAIS

Share Button

El Consell dels Joves de Gandia gestiona el Centre Juvenil de Gandia “Alqueria Laborde” amb diversos espais per a la realització d’activitats pròpies, d’associacions membres, associacions vinculades i altres col·lectius interessats, així mateix també disposa de recursos materials per a prestar.

Per tal de fer la reserva només has de seguir els següents passos:

1.- Visualitza el calendari d’activitats de l’Alqueria Laborde per mirar si la data que desitges l’espai està disponible (a la dreta d’aquesta secció).

2.-Descarrega’t la sol·licitud d’espais:

Sol·licitud de cessió d’espais de l’Alqueria Laborde (v.0)

3.- Descarrega al teu ordinador, complimenta-la i torna a guardar-la a l’ordinador.

4.- Adjunta-la al següent formulari i envia:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Adjunta el formulari (obligatori)

NOTA: Les reserves d’espais i materials hauran de ser demanades amb una setmana d’antelació per poder ser revisades i fins que no haja resposta per la part tècnica del CJG no es considera aprovada.

Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat del Consell dels Joves de Gandia


Per si encara no tens clar el nou Reglament, t’ho expliquem.

Per a què serveix?

Per a que, com a ciutadà de la Unió Europea, tingues més seguretat sobre les dades personals que fem servir les entitats, com utilitzem aquestes dades, durant quant temps i amb quina finalitat.

Per a què utilitzem les teues dades?

Seguirem informant-te sobre totes les nostres activitats com cursos, tallers, associacions, voluntariat… i d’altres que no pots perdre’t. Volem facilitar-te la vida, oferint-te allò que més t’interessa, de forma personalitzada i d’acord a les teues necessitats.

Quins són els teus drets?

Podràs reclamar a l’autoritats de protecció de dades, si creus que les teues dades s’estan tractant de forma incorrecta.

Si ho desitges, pots consultar la nostra Política de privacitat (CJG)

 

Més informació d’interés: