“Tour SoccerBall Gandia” el futbol dins de bombolles inflables arriba a Gandia

Share Button

Tour SoccerBall Gandia 10 desembreL’Oficina Jove i el Consell dels Joves de Gandia organitzen el “Tour SoccerBall Gandia” per al diumenge dia 10 de desembre al Camp de futbol Roís de Corella, amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia.

El diumenge 10 de desembre al llarg del matí, a partir de les 10 hores, tot jove major de 16 anys podrà gaudir d’un esport tan diferent com és el SoccerBall, són noves modalitats esportives que estan de moda i la seua pràctica va en auge al nostre país.

Aquest esport és igual que el futbol convencional però amb la característica d’anar dins d’una bombolla que evita fer-te mal. Aquesta bombolla d’un metre i mig de diàmetre i subjecció mitjançant un arnés fa que els peus queden al descobert per poder copejar la pilota. L’adaptació és molt ràpida i es pot respirar sense cap dificultat.

En el futbol en bombolles, SoccerBall, tot val. No existeixen les faltes, per la qual cosa l’objectiu, a més del de marcar gol en la porteria contrària, serà el d’evitar els impactes als quals ens sotmetran els jugadors rivals i pels quals estarem més temps rebotant o pel sòl.

L’Oficina Jove i el Consell dels Joves de Gandia junt amb el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia han treballat de la mà i dur aquesta activitat organitzada per gaudir del pont de desembre a Gandia, sense haver d’eixir de la ciutat per realitzar activitats i gaudir d’una forma saludable.

Per aquest motiu us esperem el diumenge al Camp de Futbol Roís de Corella amb aquesta activitat tan peculiar i divertida.