SURVIVAL ZOMBIE A GANDIA

Share Button

El repte de la “Survival Zombie” arriba a Gandia la nit d’aquest dissabte al diumenge

El Consell dels Joves de Gandia organitza una prova des de les 23:00 hores fins a les 7:00 hores del matí al centre històric de la ciutat. No és un joc violent i tampoc es podrà consumir alcohol. 

img_6952

Foto realitzada per: Àlex oltra

El Consell dels Joves de Gandia i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia organitzen per a la nit del dissabte al diumenge la “Survival Zombie”, un esdeveniment en el qual els participants prendran el centre de la ciutat i en el que hauran de superar una serie de proves per tal d’aconseguir arribar a la final sense ser “caçats” pels zombies. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Gandia, Laura Morant i el secretari del Consell dels Joves de Gandia, David Valiente, junt amb el promotor de l’activitat, Luis Eduardo González, presentaren en roda de premsa aquest esdeveniment.

El joc començarà a partir de les 23:00 hores amb una escena inicial a la Plaça Major de Gandia (Ajuntament) i acabarà al voltant de les 7:00 hores del matí. Els participants hauran d’acudir el mateix dia unes hores abans al Poliesportiu Municipal (Avinguda dels Esports) per a rebre el seu mapa i la credencial verda de supervivent que els acredita com a jugadors de la Survival Zombie. Una nit plena d’adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres per a no ser tocat per cap mort vivent, ja que aleshores el participant passarà a ser zombie i canviarà el seu rol.

Tal i com expliquen els organitzadors, es tracta d’un joc sense violència i on a més, està completament prohibit el consum d’alcohol. Al Poliesportiu Municipal, on els participants podran anar a partir de les 17:00 hores per tal de validar la seua entrada, hi haurà un equip de 20 maquilladors professionals del món de la televisió i del cinema que s’encarregaran d’anar convertint en zombies als jugadors que han estat “infectats”. La zona de joc es localitza pel centre de la ciutat -així com del Raval i Corea-, i s’ha previst una escena final: l’apocalipsi zombie. L’organització espera que participen més de mil persones i recorden que aquesta és la 70ena. edició de la Survival Zombie a l’Estat Espanyol, la qual converteix aquesta activitat en tot un referent dins d’aquesta temàtica.

Es pot participar a partir dels 10 anys, i des d’aquesta fins als 17 anys, necessitaran una autorització dels tutors legals (fins als 14 anys, a més, hauran d’anar acompanyats d’un adult). Les entrades es poden adquirir per 25€ a la seu del Consell dels Joves de Gandia (Alqueria Laborde – antiga Gandia Televisió) fins divendres en un horari especial que el CJG ha habilitat per tal de facilitar la venda, de 9:00 hores a 22:00 hores.