El Consell dels Joves de Gandia té WhatsApp!

Share Button

Des del Consell dels Joves de Gandia hem posat en marxa un nou sistema de comunicació a través del WhatsApp.

Per mitjà del WhatsApp ja podem informar de forma ràpida, senzilla i gratuïta de totes aquelles informacions que interessen sobre la nostra entitat als usuaris que disposen d’aquesta aplicació en els seus dispositius mòbils.

Cal recordar que WhatsApp està disponible per a dispositius iPhone, Blackberry, Android i Symbian. També pots visitar la pàgina web:

http://www.whatsapp.com/faq/?1=es

En ella trobaràs molta mes informació sobre aquest programari que està revolucionant el mercat. Per a poder adherir-se a aquest mitjà de comunicació amb el Consell dels Joves de Gandia, el procediment és ben senzill. Des del teu dispositiu mòbil, dirigeix-te a l’agenda on tens tots els contactes i agregues un nou contacte. Recomanem que el nom del contacte siga Consell dels Joves, li assignes el número de telèfon 647 310 079 i guardes el contacte. A continuació, dirigeix-te a l’aplicació WhatsApp i comprovaràs que este usuari t’apareixerà com contacte de WhatsApp i finalitzes enviant un missatge de text instantani amb WhatsApp amb la paraula AGREGAR.

Tot seguit passarà a estar el teu número de telèfon en la nostra base de dades per a poder enviar-te tota aquella informació sobre la nostra entitat.

En cas que vulgues abandonar aquest sistema de comunicación només hauràs d’enviar altre missatge amb la paraula BAIXA.